Close
Onyx Cybersecurity en privacy trainingen

Een datalek omdat een medewerker een foutje maakt met een mailing? Een amazon bucket die wekenlang openstaat en toegang geeft tot gevoelige data? Een hacker komt binnen door bugs in de code van uw applicatie? De specialisten van Onyx Cybersecurity dragen hun kennis graag over. Meer kennis over cybersecurity en privacy is de beste manier om de informatie van uw organisatie veilig te houden.

Security Awareness

Een van de beste manieren voor klanten, partners en overheid om vertrouwen te krijgen in uw ISMS (Information SecurityManagement System) is een certificering voor ISO 27001. Onyx Cybersecurity ondersteunt bij het opzetten en bewaken van een werkbaar ISMS.Lees meer
ISO 27001 implementatie training

Wordt uw organisatie geconfronteerd meteen veiligheidsincident zoals ‘malware’, virussen of hackers? Is er vertrouwelijke informatie gelekt of bij de verkeerde personen gekomen? Is er dreiging of verdenking van een veiligheidsincident door een (ex)medewerkers of partner?

Lees meer
Secure coding

Onyx Cybersecurity doet een security check van uw bedrijf om er zeker van te zijn dat uw organisatie veilig is. De rapporta-
ge en het advies dat uit de security check volgt zal een positieve bijdrage leveren aan de IT infrastructuur en de productiviteit van uw organisatie.

Lees meer
AVG basis workshop

Ook voor het MKB kan het van groot belang zijn om te weten wat er op uw netwerk gebeurt. Het monitoren van het netwerk levert u waardevolle informatie over het verkeer op uw netwerk, door medewerkers, partners of buitenstaanders. Het is op deze manier snel te detecteren

Lees meer
AVG in de praktijk

Heeft uw organisatie een CISO nodig, maar is dit in uw organisatie (nog) geen full-timefunctie? Wilt u uw systemen up to date houden en zoekt u ondersteuning voor uw systeembeheer op het gebied van informatiebeveiliging? Zoekt u een goedopgeleide en ervaren security of privacy officer maar kunt u deze persoon inhoudelijk niet binnen uw eigen organisatie begeleiden?


Lees meer
Website beveiliging

Is uw organisatie eigenaar van softwarecode? Maakt uw organisatie software voor eigen gebruik of voor gebruik door derden? Of laat u de software schrijven door een andere partij maar wordt het onder uw naam in de markt gezet? Hoe kan uw organisatie beschermen voor imago schade of claims ten gevolge van onveilige software?

Lees meer