Close

Informatiebeveiliging

Techniek en framework

Informatiebeveiliging

Techniek en framework

 

Onyx Cybersecurity is de oplossing

Onyx Cybersecurity combineert de technische wereld van de informatiebeveiliging met bedrijfsprocessen, informatiebeveiligingsbeleid en project management. Op deze manier hebben we alle diensten rondom informatiebeveiliging en privacy voor uw organisatie onder 1 dak, of het nu een penetratietest of een ISO 27001 implementatie betreft. 

ISO 27001

Een van de beste manieren voor klanten, partners en overheid om vertrouwen te krijgen in uw ISMS (Information Security Management System) is een certificering voor ISO 27001. Onyx Cybersecurity ondersteunt bij het opzetten en bewaken van een werkbaar ISMS.


IOS-27001 >
Incident Response

Wordt uw organisatie geconfronteerd met een veiligheidsincident? Is er vertrouwelijke informatie gelekt of bij de verkeerde personen gekomen? Is er dreiging of verdenking van een veiligheidsincident door een (ex)medewerkers of partner?

Incident Response >
Security Check

Onyx Cybersecurity doet een security check van uw bedrijf om er zeker van te zijn dat uw organisatie veilig is. De rapportage en het advies dat uit de security check volgt zal een positieve bijdrage leveren aan de IT infrastructuur en de productiviteit van uw organisatie.

Security Check >
Netwerk Monitoren

Ook voor het MKB kan het van groot belang zijn om te weten wat er op uw netwerk gebeurt. Het monitoren van het netwerk levert u waardevolle informatie over het verkeer op uw netwerk, door medewerkers, partners of buitenstaanders. Het is op deze manier snel te detecteren

Netwerk Monitoren >
Share a CISO

Heeft uw organisatie een CISO nodig, maar is dit in uw organisatie (nog) geen full-time functie? Wilt u uw systemen up to date houden en zoekt u ondersteuning voor uw systeembeheer op het gebied van informatiebeveiliging? Zoekt u een goed opgeleide en ervaren security of privacy officer maar kunt u deze persoon inhoudelijk niet binnen uw eigen organisatie begeleiden?


Share a CISO >
Code Review - secure coding

Is uw organisatie eigenaar van software code? Maakt uw organisatie software voor eigen gebruik of voor gebruik door derden? Of laat u de software schrijven door een andere partij maar wordt het onder uw naam in de markt gezet? Hoe kan  uw organisatie beschermen voor imago schade of claims ten gevolge van onveilige software?

Code Review >