Close

Informatiebeveiliging

Techniek en framework

Informatiebeveiliging

Techniek en framework

 

Onyx Cybersecurity is de oplossing

Onyx Cybersecurity combineert de technische wereld van de informatiebeveiliging met bedrijfsprocessen, informatiebeveiligingsbeleid en project management. Op deze manier hebben we alle diensten rondom informatiebeveiliging en privacy voor uw organisatie onder 1 dak, of het nu een penetratietest of een ISO 27001 implementatie betreft. 

ISO 27001

Een van de beste manieren voor klanten, partners en overheid om vertrouwen te krijgen in uw informatiebeveiliging is een certificering voor ISO 27001. Onyx Cybersecurity ondersteunt bij het opzetten en bewaken van een werkbaar ISMS.


IOS-27001 >
Incident Response

Wordt uw organisatie geconfronteerd met een veiligheidsincident? Is er vertrouwelijke informatie gelekt of bij de verkeerde personen gekomen? Is er dreiging of verdenking van een veiligheidsincident door een (ex)medewerkers of partner?

Incident Response >
Security Assesment

Onyx Cybersecurity doet een Security Assesment om er zeker van te zijn dat uw organisatie veilig is. De rapportage en het advies dat uit de Security Assesment volgt zal een positieve bijdrage leveren aan de IT infrastructuur en de productiviteit van uw organisatie.

Security Check >
Penetratietest

Het zal je maar gebeuren: het complete systeem wordt plat gelegd door een cyberaanval of alle data is ineens versleuteld door een hacker. Het is aan de orde van de dag en niet ondenkbaar dat ook u een keer bewust of onbewust het doelwit bent. Hoe goed is uw ICT beveiligd tegen dit soort aanvallen?

Netwerk Monitoren >
Share a CISO

Heeft uw organisatie een CISO nodig, maar is dit in uw organisatie (nog) geen full-time functie? Wilt u uw systemen up to date houden en zoekt u ondersteuning voor uw systeembeheer op het gebied van informatiebeveiliging? Zoekt u een goed opgeleide en ervaren security of privacy officer maar kunt u deze persoon inhoudelijk niet binnen uw eigen organisatie begeleiden?


Share a CISO >
Code Review - Secure Coding

Is uw organisatie eigenaar van software code? Maakt uw organisatie software voor eigen gebruik of voor gebruik door derden? Of laat u de software schrijven door een andere partij maar wordt het onder uw naam in de markt gezet? Hoe kan  uw organisatie beschermen voor imago schade of claims ten gevolge van onveilige software?

Code Review >