Close
Security awareness training

Security awareness kan 95% van de incidenten voorkomen en is de beste investering in informatiebeveiliging voor uw organisatie.
Onyx Cybersecurity brengt deze training in duidelijke taal en met een positieve insteek. De training wordt aangepast aan uw organisatie, de branch en de achtergrond van de medewerkers. Soms is het effectiever om bepaalde afdelingen zoals systeembeheer of management apart te trainen.


Onyx Cybersecurity maakt de trainingen voor iedereen interessant en toepasbaar. Onze trainers zijn technisch goed onderlegd en kennen de informatiebeveiliging niet alleen in theorie maar vooral ook uit de praktijk. De praktijkvoorbeelden zorgen ervoor dat de stof goed wordt opgenomen door de deelnemers. 

Deze incompany training wordt ook vaak gegeven in combinatie met een basis training over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Een training voor 15 medewerkers bij u op locatie kost ongeveer 30 euro per deelnemer, inclusief intakegesprek en het verwerken van de wensen in de training. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw situatie. 


Ik wil graag meer informatie over deze training!

Meer informatie over onze trainingen?