Close
IT Security personeel nodig?

Onyx Cybersecurity vindt personeel voor u met een sterke achtergrond in informatiebeveiliging, talent voor techniek en inzicht in processen.  Het zijn mensen die de veiligheid van de organisatie voorop hebben staan, maar begrijpen dat er een team voor nodig is om dit te bereiken.

Lees meer
Passie voor informatiebeveiliging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een passie voor informatiebeveiliging? Heb je ervaring, een opleiding of certificering in deze richting? Zou je een opleiding of certificering willen doen en zo je kennisniveau van informatiebeveiliging willen vergroten?

Lees meer

Hoe het werkt

Vacature

Wij zetten uw vacature gratis op onze website, het liefst zijn wij transparant over de werkgever maar het kan indien gewenst ook anoniem. Wij helpen onze klanten graag met advies over de gewenste inhoud van de functie en de daarbij passende wensen en eisen.

Gratis vacature plaatsen
Dienst

Wij zoeken actief in onze netwerken naar kandidaten en selecteren kandidaten voor u die aansluiten op de functie. Hierbij kunnen wij door onze expertise goed bekijken wat een kandidaat u te bieden heeft zonder de “CTR-F” functie te hoeven gebruiken op de C.V.’s 

Payrolling

Onyx Cybersecurity werkt met een gecertificeerde uitzend-back-office die alle officiële zaken keurig voor ons afhandelt. Wij bemiddelen en u kunt de werknemer meer dan 4 jaar gemakkelijk inlenen via Onyx Cybersecurity of direct in dienst nemen tegen een bemiddelingsfee.